med hendene så du er sikker på hvor klitoris. Når mannen min slikker meg, og det er rett før jeg kommer, snurrer han tungen opp og ned klitoris i lengderetningen. Et par sekunder med det. 10 veier til orgasme Vakte oppsikt: «Trekant» fikk mye oppmerksomhet etter å ha vist. Dodson stimulerte en amerikansk sexolog fram en klitorisorgasme. Når jeg slikker dama, prøver jeg å være litt kreativ, ikke bare gå rett på klitoris. Og snakker dere jenter om slikt? Man har alltid noen favorittstillinger, men det er viktig å ikke bruke dem opp slik at det blir kjedelig. U-punktet, det ytre området som omgir urinåpningen. Kvinner har i likhet med menn også en følsom frenulum, rett under klitorishodet der de indre kjønnsleppene møtes. Og for flere konkrete tungeteknikker, kan man gjerne gå til populærlitteraturen, ifølge den internasjonalt anerkjente seksualrådgiveren Yvonne. Dama og jeg har et veldig godt forhold og et bra sexliv. For garantert suksess, lær deg trepunkts-regelen. En hard tunge med mye muskler gir for eksempel en helt annen følelse enn en tunge man slapper fullstendig. Som å slikke langs lårene, på selve leppene og forsøke å gjøre tunga hard og stikke den inn i henne. Mannen vil helst sove fordi de hormonene som utløses når han kommer virker sløvende på ham, men hvis han slikker kvinnen til en ekstra orgasme etter sin egen utløsning, vil han få en langt mer tilfreds kvinne, sier Joan Ørting til. Slikk for eksempel lange strøk nedenfra og oppover til klitoris, og så opp og ned på hver side og fra side til side. Da samlet hele 416 000 seere seg for. Vent til du har roet deg ned litt og er klar igjen, bytt stilling og lignende.

Trekant orgasme slikke klitoris -

For kalde eller varme tungefornemmelser, drikk varmt eller kaldt. Men det er først etter samleiet at hun er ordentlig varmet opp, og klar for virkelig god sex. Intimstudie: Johanna Zamble, Carlin Ross og Betty Dodson studerer det kvinnelige kjønnsorgan på nært hold. Problemet er det at hun ikke vil gjøre andre stillinger enn de mest ordinære, slik som misjonæren og cowgirl. Bak er en «rumpeplugg» best egnet, men gå uansett aldri fra bak til fram med den samme fingeren eller leketøyet uten å vaske deg eller det først, for å unngå infeksjoner. Når jeg slikker dama, prøver jeg å være litt kreativ, ikke bare gå rett på klitoris.

Trekant orgasme slikke klitoris -

Noen tips som gjør at hun kan være villig til å utforske videre? Jeg synes likevel ikke seertallene er veldig høye i forhold til medieoppmerksomheten programmet fikk på forhånd. Gni fingrene eller tuppen av leketøyet mot g-punktet eller gå ut og inn, gjerne i takt med tungen din. Klitoris er veldig følsom så det er ikke så rart at du får mest lyder når du beføler den, og det er et viktig steg til at hun får orgasme. Den mest effektive måten å få henne til å komme raskere på vil derfor ofte rett og slett være at han later som om han kunne vært der nede hele dagen, tipser Lillian Rydning. Og hvordan gjør man det «riktig»? Sesam sesam Du kan etter hvert begynne å stikke tungen din litt inn i henne når du passerer skjedeåpningen og husk at det er den ytre delen som er mest følsom så stryk i sirkler rundt åpningen og beveg tungen inn. Eller, hva jeg kan gjøre?

Trekant orgasme slikke klitoris

0 tanker om “Trekant orgasme slikke klitoris

Legg igjen et Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *